Post by rehealthtonerupt on Feb 6, 2022 0:04:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Crush - kokkamängud ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Crush - kokkamängud IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paljud primogemid häkkivad ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Crush - kokkamängud 2022 version ▞▞▞
See mäng oli mu lemmik kokkamismäng, kuni pärast müntide ja kalliskivide kulutamist köögitarvete ostmiseks pean nii kaua ootama ja vaatama nii palju videoreklaame, et neid hankida.
Mulle meeldis seda mängida peale selle, et see külmutas ja viskas mind sellest välja, desinstallisin selle ja laadisin uuesti alla ja kaotasin kõik oma edusammud, kui olin FB-ga ühendatud 🤬 peaaegu 300 tärni pole üldse rahul
See võtab palju kalliskive liiga kiiresti, siis kui mul tegelikult raha on, kui nad kõik juvendid tühjaks tõmbavad, EI saa seda värskendada, on see lihtsalt masendav ja seega pole minu aega väärt.
Cooking Crush - готварски игри Аркадни rxa
Ma tõesti armastan seda mängu, kuid tase 40 on tõesti raske
Mäng on nii palju teie heale enesele 😉😉 tere nahi hai kya tere hua tha na hoy teile ka kallis aprillikuuks nii palju teie heale teile ja teie perele palju õnne sünnipäevaks teile aastal 🎉🎉 palju 🎉 palju rohkem 👕
Ei erine palju Gamehouse'i maitsvast maailmast, ainult nende mängul on süžee, sellel mängul mitte.
See rakendus oli suurepärane, see aitab teil oma aega kasutada, rõõmustab ja üsna huvitav, üldiselt mulle see rakendus meeldis
Korralik mäng, kuid hinnatud madalamale, sest pärast seda, kui mul paluti Facebooki kaudu sisse logida, et saada 1000 dollarit mängu dollarit, tegin seda ja seda ei lisatud. See on tüütu. Võtke minu andmed ja andke mulle midagi vastu. Pole lahe.
Cooking Crush - kuchárske hry Arkády hljr
Öeldi, et tuleb teemantide saamiseks Facebookiga ühendust võtta, see ühendas, kuid ei andnud mulle kunagi teemante. Mängisin haigena voodis, tundide kaupa, tegin hunniku versiooniuuendusi, läbisin hunniku tasemeid, SIIS kui mäng väljub, paneb see mind tagasi õpetuse juurde ja kogu mu aeg ja edu on KADUNUD...
Iga mänguaeg peatus., nii palju, mu lapsuke
Halb rakendus, kuid paljud kliendid tulevad kiiresti ja toidu valmistamine võtab aega ja laadimine võtab aega, nii et see on halvim rakendus, mida ma kunagi näinud olen
Ma armastan seda mängu paljude seas, mida olen mänginud. See väärib 5 🌟 hinnangut, kuid minu viha on see, et see külmub. See oleks minu 4 allalaadimist, kui ei eksi. Viimati, kui ma neile selle kohta meili saatsin, ei saanud mingit vastust. Kuid lisaks sellele kõigele on mäng ise suurepärane. Ma tõesti usun, et kui sulle midagi meeldib, siis sa ignoreeriksid ja taluksid selle vigu. Hea töö flowmotionil. Pls mängige seda mängu, sest ma tean, et ka teile meeldiks see.
Absoluutselt armastan seda mängu!!!! Suurepärane töö, meeldib selle kiire tempo!!❤
See rakendus on väga halb, uuendus ei tööta
Miks on nii, et keegi, keda ma tean, kes mängib ka seda mängu, saab 10/15/25 teemanti saavutuste eest ja ka 5/10 teemanti pärast kõigi 3 taseme tärni saamist, aga mina saan saavutuste eest ainult 1 teemanti ja tavaliselt 100-300 mündid kõigi 3 tärni tegemiseks?
Super armas ja lõbus mängida
Ma armastan seda mängu ... see on nii huvitav ja väga ilus
Mäng oli lõbus, kuni jäin peo tingimisi vangi ja ei saanud liikuda pärast kõigi esimeste 3 täistaseme ületamist😣
Sellele mängule meeldib mäng, kuid selles rakenduses on palju vigu
Mängus uus ja armastan kokandusmänge. Kuid mõnel tasemel olete taseme lõpetanud, teenindanud kõiki kliente jne, kuid tase ei lõpe. Nii et sa pead selle lõpetama... mis kaotab sulle elu. Nüüd ma ei saa mängus edeneda. Mõttetu.
Tandoori aarded tase 20 ütleb 2525 👍 see on võimatu, sest nad annavad sulle ainult 9 inimest. Nii palju meeldimisi ei saa. Minu taotlusele rakendust kontrollida ei vastatud, sest see võib-olla 2525 punkti, kuid mitte 2525 meeldimist. See on ennekuulmatu! Kulutage liiga palju raha, sest mulle meeldis mäng, nüüd olen nii ärritunud.
Tere, lõpetasin just esimese mängu ja järsku ei saa teist mängu alla laadida, isegi kui täitsin kõik antud ülesandeklahvid. Kas on võimalik kuidagi aidata............
Crushi valmistamine on üks keerulisemaid mänge, mida olen pika aja jooksul mänginud. Leian, et see on väga lõbus ja sõltuvust tekitav, minu ainus probleem on viimane restorani haiglaravi, need versiooniuuendused nõuavad liiga palju münte, kuid muidu on see väga nauditav, palun andke mulle teada, millal veel restoranid tulevad
Cooking Crush - Koch Spiele Arcade ivvg
Cooking Crush - kuharske igre Arkadne igre nhmm
Ma elaksin seda mängu, kui teemantide ülevool läheks otse mängu, mitte põrsasse. Desinstallisin just rakenduse, see on masendav, ei mingit lisamängu, et rohkem münte hankida. Ainus võimalus on osta.
Cooking Yummy-Restaurant Game 아케이드 kum
Siiani meeldis mulle selle mängu juures kõik. See on lõbus
Lõbus mäng korraliku graafikaga, mis seni ei nõua mängimiseks ja lõbutsemiseks raha kulutamist. Olen endiselt alles 2. restoranis, seega on veel liiga vara öelda. Põhjus, miks ma tärni maha jätsin, näib, et puutetundlikkus on välja lülitatud, kui vajutate taseme valimise ekraanil ja versiooniuuenduse ekraanil nuppe, mille valimiseks peate uuendamiseks oma taset või üksust mitu korda puudutama. See oleks suur probleem, kui ta seda mängus teeks, kuid õnneks ei ole.
Hakkasin alles mängima, kuid graafika on väga meeldiv ja mulle meeldib mängu kiire tempo.
Tere arendajad. Ma nautisin seda mängu seni, kuni jõudsin hullumeelselt kantiinile ja siis see külmub. See näitas just tühja rohelist ekraani väidetavalt kantiinil ja ma ei saa sellel restoranil mängida ega midagi klõpsata. Üritasin teise restorani vahetada ja tagasi tulla, kuid tulutult. Kas sa tahaksid kontrollida, mis toimub? Ma tõesti naudin teie mängu. Tänud.
Väga hea ja väga huvitav ja väga uhke mäng😊😆😉😊😚😊😊😆😆😙😙😚☺️☺️😍
Ma tegelikult naudin mängu, kuid kui jõuate teatud tasemele 3, siis mäng ei reageeri enamasti siis, kui proovite klientidele homaari müüa. see on ärile nii halb, et sunnib mind ikka ja jälle oma taset kaotama.
Alguses oli mäng lõbus, kuid siis tuli jutustamisega aina uusi asju juurde, nii et ma ei tea, mis toimub, ja seetõttu kukkusin tasemel läbi, sest ma ei teadnud uutest asjadest. Seega hindan 4 tärni. Aga peale selle on see hea. Loodetavasti aitab see teid
Kena, kuid mitte eriti põnev.
Peab 3-4 korda koputama, et klientidele süüa või juua anda..alustuseks pole teemante..jalad väga halvad. Muidugi ootasin seda mängimist, kuid ükski ppl ei laadi alla, kui mäng ei tööta korralikult
Mäng on hea, kuid miks creme cafe'is ja Dream Deli'is teenitud münte ja teemante järgmisele tasemele ei lisatud. Kuna olen creme cafe'is läbinud kõik tasemed ja tähed, tuleks need mündid ja teemandid lisada järgmisele tasemele. tehke lahkelt kõik vajalik, et viia mündid ja teemandid järgmisele tasemele.
Tundub kena mäng, kuid selle allalaadimine võtab kaua aega, ma vihkan seda õnne, ehk Gilliani.
Ma vaatan, kuidas see pärast võitmist mulle oma teemante ei anna, olen tunnistajaks, kuidas see mäng võtab sinult teemante ära. see on naljakas, kui võidate laua kõrgeimate punktidega, selle reklaamid pole saadaval, kuid kui see on madal, on need alati saadaval. teatud lauad saate võita ainult spenid g teemantidega. pole aru saanud, kuidas liituda grupiga, kes tegelikult mängib. midagi, mida ma teen aja raiskamiseks, kuid usun, et on aeg see ruumiraisk oma telefonist kustutada.
Armastan seda mängu, kuid pärast lõpetamist võtab uute tasemete loomine veidi aega. Võib-olla tuleb desinstallida ja alustada algusest külalisena.
Selles mängus esineb pidevalt tõrkeid ja see on seadistatud nii, et te ei saa teatud tasemetel edasi liikuda, näiteks võib eesmärk olla saada 42 plaati, kuid aeg hakkab otsa saama, kui jõuate 41-ni, isegi kui suurendate kiirust või kliendid lahkuvad pärast seda. 5 sekundit. Nad tahavad lihtsalt, et sa ostaksid kalliskive ja münte. Mäng peaks olema lõbus ja väljakutseid pakkuv, mitte võimatu ja "petmine". Ärge saage seda mängu, seal on paremaid toiduvalmistamismänge.
Äärmiselt halb halvim mäng, mida ma kunagi mänginud olen!! See mäng läheb hulluks!! Lisaks on fritüür alati riputatud või külmunud! Jätkake oma kalliskivide söömist. Peate igal tasemel kasutama korduvat !! Halb mäng! Ei soovita kellelegi! Nii et ärge laske meelelahutusettevõttel Flow motion end petta!! Isegi siis, kui olete meeskonnaülesannetes esimene, kuid teid surutakse 2. kohale. Kusagilt saavad nad sisestada mõne teise meeskonna, kelle skoor on teie omast kindlasti kõrgem.
See on hea.. nagu teisedki mängud, mida olen mänginud